Proletí fireball 1 páka a rychle k druhé co je na druhé straně. On ten druhý firewall, co letí za vámi partu alespoň psychicky popožene k akceleraci.
[MOD] Nightfall: První kontakt (Czech language)
-
Re: [MOD] Nightfall: První kontakt (Czech language)
LUK
SpoilerShow
Musíte, stihnou Přepnout obě páky tak odhadem do 5 vteřin.
Proletí fireball 1 páka a rychle k druhé co je na druhé straně. On ten druhý firewall, co letí za vámi partu alespoň psychicky popožene k akceleraci.
edit2 - jak mám získat luk v mistnosti - chceš byti rychly musíš byt rychly ?
SpoilerShow
Dvě páky rychle za sebou. Pozor: pozice nahoru resetuje.
Nightfall: First Contact – http://dedy.euweb.cz/nightfall.html
hm divne, asi to bylo tim že jsem ty paky měl nějak jinak spenute... každopadně se nemužu dostat dál, získal jsem všechny "pravé" věci a umístil je namísto replik (doprava orb, dolů luk, vlevo štít, nahoru nex) ale dveře zustavaji zamčene :/ co jsem přeheldnul ?
SpoilerShow
pravé věci na sochy ve středu místnosti
díky to mě nenapadlo. a sekl jsem se hned za tím - projde jen vyvolený. Jak mam ty dveře otevřít ? je tam receptor na zdi, air magic neovládám (pokud je potřeba použít lightning bolt)
Drakkan wrote:díky to mě nenapadlo. a sekl jsem se hned za tím - projde jen vyvolený. Jak mam ty dveře otevřít ? je tam receptor na zdi, air magic neovládám (pokud je potřeba použít lightning bolt)
SpoilerShow
je třeba něco vložit – duši
-
Zatím jsem se nikde nijak výrazně nezasekl, ale tohle mi hlava nebere.
Jak do prkýnka vytáhnu zlatý klíč pomoci kopí?
Elkedacion wrote:Zatím jsem se nikde nijak výrazně nezasekl, ale tohle mi hlava nebere.
SpoilerShow
Měj kopí jako kurzor myši a klikej na západní zeď dole.
-
Zdarte lidi, please help!
zatím jsem všechny záseky překonal sám, ale teď už mě to vytáčí. Nevím jak se pohnout dál v levelu 6, v části kde mám vzít červený orb. Jak se dostanu přes část se čtyřmi spínači a červeným pandulákem nakresleným na zdi????
Předem díky za radu!
zatím jsem všechny záseky překonal sám, ale teď už mě to vytáčí. Nevím jak se pohnout dál v levelu 6, v části kde mám vzít červený orb. Jak se dostanu přes část se čtyřmi spínači a červeným pandulákem nakresleným na zdi????
Předem díky za radu!
pro cestu do tmy je třeba světla.
tak to moc nechápu. rožnul jsem všechny louče, zkoušel kouzlit světlo apod ale nic se neděje :/
tak to moc nechápu. rožnul jsem všechny louče, zkoušel kouzlit světlo apod ale nic se neděje :/