New forum theme! Report issues.

Announcements and discussion regarding the forums.
Post Reply
User avatar
Sir Tawmis
Posts: 980
Joined: Mon Jul 30, 2012 8:15 am
Contact:

New forum theme! Report issues.

Post by Sir Tawmis »

So far, the only issue I have seemed to have located is that embedding image links doesn't seem to work.

For example this image:
http://tawmis.com/grimrock/images/LOG2_ ... _Small.png

If it's embedded in the code:

Code: Select all

[img]http://tawmis.com/grimrock/images/LOG2_DVD_Cover_FINAL_Small.png[/img]
You can see here it will display a broken image. Tested on multiple machines to make sure it wasn't just my main machine...

Image
Define ... 'Lost.' Neverending Nights - The Neverwinter Machinima that WILL make you laugh!
Also read: Legend of Grimrock: Destiny's Chance here on the forum! Check out the site I made for Legend of Grimrock: Destiny's Chance.
User avatar
Isaac
Posts: 3167
Joined: Fri Mar 02, 2012 10:02 pm

Re: New forum theme! Report issues.

Post by Isaac »

I see the image; am I not seeing what you intend?
Sir Tawmis wrote: Fri Sep 22, 2023 6:36 pm So far, the only issue I have seemed to have located is that embedding image links doesn't seem to work.

For example this image:
http://tawmis.com/grimrock/images/LOG2_ ... _Small.png

If it's embedded in the code:

Code: Select all

[img]http://tawmis.com/grimrock/images/LOG2_DVD_Cover_FINAL_Small.png[/img]
You can see here it will display a broken image. Tested on multiple machines to make sure it wasn't just my main machine...

Image
Image

https://imgur.com/a/0im94Ge
User avatar
Sir Tawmis
Posts: 980
Joined: Mon Jul 30, 2012 8:15 am
Contact:

Re: New forum theme! Report issues.

Post by Sir Tawmis »

I believe Antti may have already fixed it.

I see the images now.
Define ... 'Lost.' Neverending Nights - The Neverwinter Machinima that WILL make you laugh!
Also read: Legend of Grimrock: Destiny's Chance here on the forum! Check out the site I made for Legend of Grimrock: Destiny's Chance.
User avatar
Isaac
Posts: 3167
Joined: Fri Mar 02, 2012 10:02 pm

Re: New forum theme! Report issues.

Post by Isaac »

Often when I login (using accurate credentials), I receive an error for invalid form.

When I login a second attempt, it usually accepts just fine. This has not affected my ability to login, but it does seem to be a bug/glitch of some kind.
SpoilerShow
Image
Post Reply